3 flotte båter på gjestebryggen

Gjestehavn og faste båtplasser

Vi har båtplasser i Solheimsviken og på Marineholmen

Våre tilbud

Vi kan tilby følgende alternativer:

 

• Marineholmen:
Vi har en stor gjestehavn på Marineholmen med plass til ca. 50 båter opp til 50 fot. Her er det mulig å ligge både for korte perioder og over lengre tid. Du kan bestille landstrøm og tilgang til vaskerom med toaletter og dusjer. All havneleie betales via appen GoMarina som kan lastes ned gratis fra AppStore eller GooglePlay. Alle priser og betingelser finner du i appen.

GoMarina

• Blindtarmen Marina:
36 faste plasser for båter inntil 22 fot. Passer ikke for seilbåter. Ferskvann tilgjengelig, men ikke landstrøm. Anlegget er inngjerdet.


SØK OM PLASS I BLINDTARMEN HER


• Solheimsviken bobåthavn:
66 faste plasser i flytebrygge for båter inntil 50 fot. Anlegget er inngjerdet. Landstrøm og ferskvann tilgjengelig på bryggene. Tilgang til servicesenter med toaletter, dusjer, vaskemaskin, tørketrommel og sykkelstall. Ingen ledige plasser pt – Venteliste.

• Solheimsviken gjestebrygge:
Ca. 15 plasser for båter inntil 60 fot langs bryggene innerst i viken. Landstrøm og ferskvann tilgjengelig på bryggene. Tilgang til servicesenter med toaletter, dusjer, vaskemaskin, tørketrommel og sykkelstall er inkludert i havneleien for fastboende. Ingen ledige plasser pt – Venteliste.

• Årstadkaien veteranbåtbrygge:
Kaiplasser for eldre båter i god stand. Landstrøm og ferskvann tilgjengelig.

SØK OM PLASS I SOLHEIMSVIKEN HER

 

Les mer om våre leietakere i båt:

Det gode liv på Puddefjorden

Vuggende hybel

Annelise velger å bo i båt

Linda realiserte båtdrømmen

Eventyrlysten tok overhånd