Marineholmen kai

Marineholmen kai

Langs kaien på Marineholmen kan båter mellom 40 og 90 fot få leie plass for kortere eller lengre tid. Ladestrøm og ferskvann er tilgjengelig på kaien. Tilgang til servicesenter med toaletter, dusjer, vaskemaskin, tørketrommel og sykkelstall er inkludert i havneleien for de fastboende.

Kaileie ved Marineholmen kai er per 01.01.2016:
 
Kaileie = kr 200,- per løpemeter per måned –> En 18 meter lang båt koster kr 3.600,- per måned.

Kaileie faktureres forskuddsvis per måned. Det er gjensidig oppsigelsesfrist er 3 måneder fra følgende månedsskifte. Det er ingen dugnadsplikt eller pålagte nattevakter.

Parkeringsplass for bil inngår ikke i leieavtalen, men er mulig å bestille ekstra. Det er avgiftsparkering i hele området.

Marineholmen kai ligger sentralt plassert i Marineholmen Forskningspark. Vi er opptatt av at alle som leier plass hos oss har fokus på at båtene skal se ordentlig ut. Vi forventer og krever at de båtene som leier hos oss blir jevnlig vasket og vedlikeholdt. Båter som ikke blir vedlikeholdt og vasket regelmessig, kan bli oppsagt og bortvist fra området. Marineholmen kai skal være et trivelig og trygt sted å ha båten, og de som bor i båtene deltar i å se etter hverandres båter. Det er strengt forbudt å tømme septikktanker eller lense bunnvann med olje mens man ligger i havnen. Det er et generelt forbud mot å tømme kloakk i sjøen nærmere enn 300 meter fra land. De fleste beboerne bruker derfor kun toalettene på land.