Solheimsviken havn

Solheimsviken bobåthavn

Solheimsviken bobåthavn består av tre pirer med til sammen 64 båtplasser. Minste båt er ca 25 fot og største er rundt 50 fot. Det bor folk i mer enn halvparten av båtene hele året. Alle båtene får tilgang til egen 16A landstrøm med egen måler. Der er ferskvann på bryggene, og hver pir er avlåst. Portlåsene åpnes med mobiltelefon.

I et av byggene på kaien er det laget et servicesenter med toaletter, dusjer, vaskemaskin, tørketrommel og sykkelstall. 

 

Kaileie i Solheimsviken per 01.07.2017:

Båsbredde 3,5 m - kr 1.800,- per måned

Båsbredde 4,0 m - kr 1.900,- per måned

Båsbredde 4,5 m - kr 2.000,- per måned

Båsbredde 5,0 m - kr 2.100,- per måned

Båsbredde er lik lysmål i båsen, og du må beregne plass til fendring i tillegg til båtens bredde.

Kaileie faktureres forskuddsvis per kvartal. Det er gjensidig oppsigelsesfrist er 3 måneder fra neste månedsskifte.

Parkeringsplass for bil inngår ikke i leieavtalen, men er mulig å bestille ekstra. Det er avgiftsparkering i hele området.

 

Solheimsviken båthavn ligger sentralt plassert i Solheimsviken. Vi er opptatt av at alle som leier plass hos oss har fokus på at båtene skal se ordentlig ut. Vi forventer og krever at de båtene som leier hos oss blir jevnlig vasket og vedlikeholdt. Båter som ikke blir vedlikeholdt og vasket regelmessig, kan bli oppsagt og bortvist fra området. Solheimsviken båthavn skal være et trivelig og trygt sted å ha båten, og de som bor i båtene deltar i å se etter hverandres båter. Det er strengt forbudt å tømme septiktanker eller lense bunnvann med olje mens man ligger i havnen. Det er et generelt forbud mot å tømme kloakk i sjøen nærmere enn 300 meter fra land. De fleste beboerne bruker derfor kun toalettene på land.