3 flotte båter på gjestebryggen

Søk om båtplass

Vi har båtplasser i Solheimsviken og på Marineholmen

Våre tilbud

Vi kan tilby følgende alternativer:


• Solheimsviken bobåthavn:
64 faste plasser i flytebrygge for båter inntil 50 fot. Anlegget er inngjerdet. Landstrøm og ferskvann tilgjengelig på bryggene. Tilgang til servicesenter med toaletter, dusjer, vaskemaskin, tørketrommel og sykkelstall. Ingen ledige plasser pt – Venteliste.

• Solheimsviken gjestebrygge:
Ca. 15 plasser for båter inntil 60 fot langs bryggene innerst i viken. Landstrøm og ferskvann tilgjengelig på bryggene. Tilgang til servicesenter med toaletter, dusjer, vaskemaskin, tørketrommel og sykkelstall er inkludert i havneleien for fastboende. Ingen ledige plasser pt – Venteliste.

• Årstadkaien veteranbåtbrygge:
Kaiplasser for eldre båter i god stand. Landstrøm og ferskvann tilgjengelig.

SØK OM PLASS I SOLHEIMSVIKEN HER

• Marineholmen gjestebrygge:
Plasser for båter inntil 50 fot. Mulighet for langtidsleie. Ladestrøm og ferskvann tilgjengelig på bryggene. Tilgang til servicesenter med toaletter, dusjer, vaskemaskin, tørketrommel og sykkelstall er inkludert i havneleien for fastboende. Ingen ledige plasser pt – Venteliste.

• Marineholmen kai: 
Kaiplasser for større fartøy opp til 90 fot. Landstrøm og ferskvann tilgjengelig.  Ingen ledige plasser pt – Venteliste.

SØK OM PLASS PÅ MARINEHOLMEN HER

• Blindtarmen Marina:
36 faste plasser for båter inntil 22 fot. Passer ikke for seilbåter. Ferskvann tilgjengelig, men ikke landstrøm. Anlegget er inngjerdet.


SØK OM PLASS I BLINDTARMEN HER

 

Les mer om våre leietakere i båt:

Det gode liv på Puddefjorden

Vuggende hybel

Annelise velger å bo i båt

Linda realiserte båtdrømmen

Eventyrlysten tok overhånd