Blindtarmen marina

Blindtarmen marina

I den gamle tørrdokken ved siden av Handelshøyskolen BI har vi etablert en småbåthavn for 36 båter. Her er det plass til småbåter opp til ca 22 fot og med maks. bredde på 2,6 meter.
Denne havnen er spesielt velegnet til skjærgårdsjeeper og mindre daycruisere. Havnen er avlåst og sikret med høye gjerder, og det er både isfritt og orkansikkert. Det er lagt frem ferskvann slik at du kan få spylt båten etter fisketuren, men strøm er ikke tilgjengelig per i dag.

Kaileie er kr 1.100,- per måned, og det er 3 måneders oppsigelsestid fra neste månedsskifte. Det er ingen dugnadsplikt eller pålagte nattevakter.

Parkeringsplass for bil inngår ikke i leieavtalen, men er mulig å bestille ekstra. Det er avgiftsparkering i hele området.

Blindtarmen marina ligger sentralt plassert i Marineholmen Forskningspark. Vi er opptatt av at alle som leier plass hos oss har fokus på at båtene skal se ordentlig ut. Vi forventer og krever at de båtene som leier hos oss blir jevnlig vasket og vedlikeholdt. Båter som ikke blir vedlikeholdt og vasket regelmessig, kan bli oppsagt og bortvist fra området. Blindtarmen marina skal være et trivelig og trygt sted å ha båten, og de som bor i båtene deltar i å se etter hverandres båter. Det er strengt forbudt å tømme septikktanker eller lense bunnvann med olje mens man ligger i havnen. Det er et generelt forbud mot å tømme kloakk i sjøen nærmere enn 300 meter fra land. De fleste beboerne bruker derfor kun toalettene på land.