Marineholmen, Moderne kontorlokaler/showroom i 1. etasje, Slippen

Sentral beliggenhet
Eget kaffebrenneri på område med egen lunsj-café
Mulighetene ligger like utenfor døren
Ta båt til jobb om du ønsker det. Vi har egen marina!
Vi tilbyr sykkelparkering og gode garderobefasiliteter
Nærhet til bybane
Åpent langskap med multirom
Undervisningsrom/møterom for opptil ca 25 personer
Lokalet vender ut mot Cornerteateret
Café/kantine i bygget med lys fin beliggenhet
Café/kantine i byggets første etg.
Nærhet til Nygårdsparken
Våre driftsledere tar godt vare på deg. Velkommen til oss!
Vi har egen energisentral som forsyner byggene våre på Marineholmen med kjøling fra sjøvann
Adresse: Kong Christian Frederiks plass 3
Postnummer: 5006
By: Bergen
Land: Norge
Areal: 403 - 403 m2
Type lokale: Kontor
Tilgang: 01.01.2017

Kontakt

Beskrivelse

Velkommen til Slippen, et av flere næringsbygg på Marineholmen. Vi har nå flere alternative lokaler til leie/fremleie i tredje etasje. Lokalene fremstår som moderne og representative. Foliering i glassvegger mellom kontor/møterom og sosiale soner/korridor gir nødvendig skjerming.

Vi har to ledige lokaler på henholdsvis 288 og 350 kvm i 3. etg. disse kan om ønskelig også slås sammen til ett lokale. Lokalene er i hovedsak innredet som åpent kontorlandskap og cellekontorer, stillerom, møterom og undervisningsrom. Det er gode sosiale soner i lokalet samt stort møterom og et undervisningsrom. Mindre cellekontorer i størrelsesorden 25 - 40 m2 er også tilgjengelig for fremleie i kontorfellesskap. Bilder av lokalet kommet.

Bygget har solreflekterende glass i yttervegger, noe som gjør at lyset i lokalene alltid vil være behagelig. Det er felles kantine og kaffebar i bygget som drives av SiB.

Området

Eiendommen har en sjønær og sentral beliggenhet med egen marina på Marineholmen, et etablert og attraktivt næringsområde i Bergen sentrum syd. Området har gode uteområder med promenade, benker og beplantning langs sjølinjen og Nygårdsparken rett over gaten. På Marineholmen finner vi aktører innenfor mange ulike næringer, særlig innenfor utdanning, forskning og marine næringer.

Eiendommen har gangavstand til Bergen Storsenter /Bygarasjen og kun et par km til Haukeland Universitetssykehus. Kort avstand til bybanen og annen offentlig kommunikasjon. Godt utbygget sykkelveinett i nærområdet.

Det er mulig å kjøpe årskort på parkering på Marineholmen. Bybanestopp, Florida, ligger like ved.

Om utleier

GC Rieber Eiendom utvikler og forvalter sentrale lokaler i Bergen. Lokalene i våre bygg tilpasses leietakers behov og holder høy kvalitet. For oss er det viktig å jobbe tett med våre leietakere. Vi har tro på nærhet til kunden og yter vårt beste for at arbeidsdagen til våre leietakere skal være så enkel og ukomplisert som mulig.

Vårt mål er å ha bransjens mest fornøyde leietakere. I 2014 ble vi kåret til Norges beste eiendomsselskap av Norsk Eiendomsbarometers Leietakerindeks.

For prisinformasjon og andre forespørsler, ta kontakt med GC Rieber Eiendom.

 

keyboard_arrow_up