Leietakerportal

En friksjonsfri hverdag er bare et tastetrykk unna

Jobber du i et GC Rieber Eiendom-bygg, jobber du ikke bare i Bergens mest fremtidsrettede kontorlokaler. Du har også eksklusiv tilgang til en mengde fordeler. El-billeie, prioritert barnehageopptak og hotellavtaler er bare noen av dem. Nå samles alt i portalen GC Rieber Pluss.

For å skape gode og attraktive byområder er det avgjørende å ha fornøyde kunder. Derfor er mennesket alltid vårt fokus. Med den nye portalen ønsker vi å gi alle som jobber i våre bygg sterkere tilhørighet til våre områder, forteller markedsdirektør i GC Rieber Eiendom, Øyvind Ramberg. Sammen med en bredt sammensatt intern gruppe har de hatt workshops med ulike avdelinger i bedriften, intervjuet en rekke leietakere, kartlagt ulike behov og laget prototyper. Målet har vært å skape en app som gir hver enkelt leietaker en friksjonsfri hverdag. Det er utrolig viktig for oss å bidra til å gjøre hverdagen til alle leietakere så bra som mulig. Derfor tilrettelegger appen for at man skal kunne optimalisere tidsbruken sin, både på jobb og privat, sier Ramberg.

El-bilring, barnehageplass og hotellavtaler

Plusstilbudene gjelder for alle som jobber i et GC Rieber Eiendom-bygg. Her kan man ved et tastetrykk leie el-bil, sykkel og båtplass. Ansatte er prioritert i opptak i Marineholmen barnehage, man kan booke møterom og kantinelokaler på tvers av alle GC Rieber Eiendom-byggene, og man får rabatter på blant annet AdO Arena, Lanternen Søtt+salt, restaurant SUMO, og på alle First-, Thon- og De Bergenske hoteller. Alle fordeler kan benyttes både i jobb og privat, i ferier, helger og hverdager.

– Mange av disse fordelene har eksistert lenge, men da har man måttet leie gjennom bedriften man jobber i. Nå kan den enkelte selv benytte fordelene direkte, og man slipper derfor omveien via arbeidsgiver. Med appen får alle Instant access, sier Bård Bøge som har vært prosjektleder for utviklingen. Appen vil fungere som en informasjonskanal der brukerne kan få nyheter, informasjon om arrangementer og driftsmeldinger. – Den skal også ha en chat-funksjon, noe som er uvanlig for en eiendomsforvalter. Men vi ønsker å være tett på kundene våre og vil være tilgjengelige når det er behov, utdyper Bøge.

Tilrettelegger for grønne valg

Ramberg og Bøge håper at flere vil benytte seg av El-bilringen. Ordningen gjør det enkelt å leie en el-bil ved behov, og man kan ha bilen så lenge man ønsker. Bookingen gjøres kjapt og enkelt i appen, man får påminnelse på sms like før leietiden starter, og bilen låses opp med telefonen. Skulle ikke el-bil være interessant, finnes det også sykkelutleie. – Det er viktig for oss å gi kundene våre muligheten til å ta grønne valg. Både sykkelutleie og El-bilringen åpner for at man kan organisere transporten sin smartere. Kanskje kan de som har to biler nå klare seg med bare én?

Alt på et sted

I tillegg til at appen gjør organiseringen av hverdagen både billigere og enklere, bidrar den til å minimere tidsbruken av interne praktikaliteter. – Appen rydder opp i mye av de interne registreringssystemene. For eksempel er registrering av nyansatte og bestilling av nøkkelkort og tilganger blitt mye enklere. På sikt kan kanskje telefonen erstatte det fysiske nøkkelkortet, sier Bøge. Ramberg forteller at de kommer til å jobbe kontinuerlig med utvikling og funksjonalitet, og at nye tilbud, tjenester og fordeler vil komme fortløpende. – For øyeblikket er vi blant annet i dialog med Fløyen og Colonialen. Det kommer til å skje mye spennende fremover, lover de to. Portalen lanseres i løpet av januar 2019. Den er eksklusiv for leietakere og ansatte og kan lastes ned via www.gcr.no.