GC Rieber Eiendom til topps i eiendomsbarometeret 2021

Eiendomsbarometeret er en undersøkelse som gjøres av NEMEET research i samarbeid med Estate Media. Og i Bergen er det i år som i fjor GC Rieber Eiendom som havner øverst på pallen.

 

 «Vi er stolte over at bransjen anerkjenner jobben vi gjør. Vi er et team på 35 dedikerte ansatte som hver dag arbeider for å skape gode kundeopplevelser og en langsiktig god byutvikling» sier Tor Instanes, adm.dir GC Rieber Eiendom.

 

Hva er eiendomsbarometeret?

Eiendomsbarometeret er en undersøkelse som sendes ut til 12.000-15.000 respondenter hvert år. Den skal gjenspeile synspunktene til den utvidede eiendomsbransjen, altså utbyggere, arkitekter etc. Undersøkelsen måler 89 ulike selskaper fra landets fire største byer.

Nok en gang havner GC Rieber Eiendom på topp for Bergen, med hele 74 poeng. 

Merkevaremodellen

Modellen som danner grunnlag for undersøkelsen er todelt og handler både om 1) hvor godt du er kjent og 2) hvor godt du er tenkt om (brand perception). Sistnevnte er igjen delt inn i tre kategorier som omhandler dyktighet, arbeidsplassen og hvor godt likt selskapet er. 

Resultatet er en vekting mellom de to hovedparameterne i merkevaremodellen.

GC Rieber Eiendom

Undersøkelsen trekker frem GC Rieber Eiendom som en seriøs og stor aktør som har suksess med store næringsparker som Solheimsviken Næringspark og Marineholmen Forskningspark. Andre positive aspekter som vektlegges hos respondentene er en dyktig administrasjon, høyt kundefokus, innovasjon, miljøfokus og rykte.

Kilde: Eiendomsbarometeret 2021 av NEMEET research

 

Les også egen artikkel hos Estate her