Solheimsviken havn

Solheimsviken bobåthavn

Solheimsviken bobåthavn har tilsammen ca. 80 plasser. Minste båt er ca 25 fot og største er rundt 70 fot. Det bor folk i mer enn halvparten av båtene hele året. Alle båtene har tilgang til 16A landstrøm med egen måler. Der er ferskvann på bryggene, og mesteparten av anlegget er avlåst. Portlåsene åpnes med mobiltelefon. 
I et av byggene på kaien er det et garderobeanlegg med toaletter, dusjer, vaskemaskin og tørketrommel. 
Havneleie faktureres forskuddsvis per kvartal. Det er gjensidig oppsigelsesfrist er 3 måneder fra neste månedsskifte.

Parkeringsplass for bil inngår ikke i leieavtalen. Det er å mulig bruke Sesam Sesam eller bestille fastprisavtale for parkering.

 

Solheimsviken båthavn ligger sentralt plassert i Solheimsviken. Vi er opptatt av at alle som leier plass hos oss har fokus på at båtene skal se ordentlig ut. Vi forventer og krever at de båtene som leier hos oss blir jevnlig vasket og vedlikeholdt. Båter som ikke blir vedlikeholdt og vasket regelmessig, kan bli oppsagt og bortvist fra området. Solheimsviken båthavn skal være et trivelig og trygt sted å ha båten, og de som bor i båtene deltar i å se etter hverandres båter. Det er strengt forbudt å tømme septiktanker eller lense bunnvann med olje mens man ligger i havnen. Det er et generelt forbud mot å tømme kloakk i sjøen nærmere enn 300 meter fra land. De fleste beboerne bruker derfor kun toalettene på land.

Det er for tiden ingen ledige plasser i bobåthavnen, men du kan registrere en søknad på linken under.

SØK OM PLASS I SOLHEIMSVIKEN BOBÅTHAVN