Aktiv reisevei

For deg som foretrekker å sykle eller løpe til jobben.

Ingen treff.
Vi har fokus på tilrettelegge slik at det skal være enkelt å velge andre transportmiddel enn bil. Visste du at mange ruter faktisk er raskere med sykkel enn bil i rushtiden? Velg en grønn reisevei du også!

Garderobe

Vi kan tilby sykkelparkering både inne og ute, samt garderober med dusj, toalett, speil og låsbart skap. Under kan du søke om eget skap i garderoben. Her finnes også et praktisk tørkerom hvor du kan henge fra deg vått tøy mens du er på kontoret. Når du skal hjem igjen er tøyet ditt tørt og klart for returen.

En aktiv reisevei til jobben gir gratis trening, god start på dagen og godt humør. I tillegg slipper du å stå i kø og du bidrar til å reise miljøvennlig. Vinn – vinn!

Sykkelstall

I sykkelstallen får du tilgang til gode parkeringsmuligheter, vaskekar og en mekkestasjon – slik at du enkelt kan utføre småreparasjoner ved behov. Her står sykkelen din trygt og godt parkert mens du er på jobb.

Videosnutten er fra Marineholmen, men vi har også tilsvarende sykkelstall i Solheimsviken.

Bergen Bysykkel

Hvis du ikke har egen sykkel kan du ta i bruk Bergen Bysykkel. Vi har etablert flere stasjoner i nærheten av våre bygg slik at du alltid har både sykkel og parkeringsplass lett tilgjengelig.

Vi har også inngått et samarbeid med dem slik at alle våre leietakere nå får rabattert pris på årskort. Logg inn i Pluss-appen og gå til “Rabattavtaler” for å finne ut mer om dette.

keyboard_arrow_up