Jobb hos oss

Å jobbe i GC Rieber Eiendom

Hos oss finner du et mangfold av dyktige medarbeidere innen ulike stillingskategorier med forskjellig utdanning- og erfaringsbakgrunn.

Når vi rekrutterer nye medarbeidere, ser vi etter mennesker som har kunnskap og erfaring som kan bidra til at vi utvikler oss videre. I tillegg legger vi vekt på at medarbeidere kan identifisere seg med GC Rieber gruppens kjerneverdier;

kreativitet, driftighet og ansvarlighet

Ledige stillinger

Beklager, det er for øyeblikket ingen ledige stillinger

Tilbud til ansatte

Vi tilbyr gode pensjons- og forsikringsordninger for våre medarbeidere. I tillegg har vi en rekke andre tilbud, som bedriftshytter, bedriftsidrettslag og bedriftslegeordning.

Kompetanseutvikling

GC Rieber gruppen legger vekt på å skape et godt, interessant og utviklende arbeidsmiljø.

Hos oss er kompetanseutvikling for den enkelte medarbeider er et høyt prioritert område. Dette er viktig og nødvendig for at konsernet skal kunne oppfylle sitt løfte om å utvikle verdier.

Vi mener at sterk satsing på kompetanseutvikling vil være avgjørende for langsiktig suksess, og vi investerer betydelige beløp i dette hvert år. Vårt mål er at dette skal bidra til å utvikle den enkelte og GC Rieber videre.

Gode kunnskapsmiljøer med dyktige medarbeidere gjør oss attraktive for nye dyktige medarbeidere, og vi får derfor en positiv effekt til beste for bedrift og medarbeider.

keyboard_arrow_up