Bergen Helsehus

Detaljer
AdresseSolheimsgaten 9
Renovert2015
Areal10 800 m2
Etasjer5
ParkeringJa

Tidligere Utrustningsbygget til BMV i Solheimsviken

Bergen Helsehus ligger sentralt i Solheimsviken og er et moderne bygg som rommer helserelatert virksomhet.

Helsehuset ble totalrenovert i 2014/15 for å kunne tilby Bergen Legevakt og annen helserelatert virksomhet nye moderne lokaler. Bygget var tidligere navngitt som «Utrustningsbygget» og var det første prosjektet GC Rieber Eiendom startet på i Solheimsviken. Opprinnelig var bygget en del av Bergen Mekaniske Verksted. En total rehabilitering i 1995/96 gjorde at det i 20 år var et bygg som rommet mange spennende leietakere.

Bergen kommune og Helse Bergen har inngått langsiktige leiekontrakter i Helsehuset. I 2015/16 flyttet Bergen Legevakt, nytt kommunalt tilbud om Øyeblikkelig hjelp (sengepost/døgntilbud) og Akuttpost inn i nye, flotte lokaler. De aktuelle arealene utgjør hele bygget bortsett deler av 4.etasje og Stiftelsen Barnas Fysioterapisenter sine lokaler i 1. etasje.

Flyttingen av Bergen Legevakt til Helsehuset gir byens innbyggere et langt bedre tilbud. Legevakten er nå større, mer funksjonell og mer moderne enn tidligere.

Vi gleder oss til å samarbeide videre med Bergen kommune og Helse Bergen, i et helsehus som gir Bergens innbyggere gode helsetjenester i årene som kommer.

keyboard_arrow_up