Trygt i hus med GC Rieber Eiendom

GC Rieber Eiendom utvikler og forvalter sentrale lokaler i Bergen. Lokalene i våre bygg tilpasses leietakers behov og holder høy kvalitet.

Vi har ca. 250 000 m2 utleieareal fordelt på ca. 500 leietakere. For oss er det viktig å jobbe tett med våre leietakere. Vi har tro på nærhet til kunden og yter vårt beste for at arbeidsdagen til våre leietakere skal være så enkel og ukomplisert som mulig. Vårt mål er å ha bransjens mest fornøyde leietakere.  

GC Rieber Eiendoms bygg og områder kan by på fordeler som møterom og auditorium, kantiner, garderober og innendørs sykkelparkering, samt gratis utlån av sykler som kan benyttes i arbeidstiden. Vi har også en elbilring der våre leietakere kan melde seg inn og få tilgang til 2 elbiler. Vi tilbyr selvsagt parkering for både leietakere og gjester.

GC Rieber Eiendom er en vital og viktig del av konsernet GC Rieber.

Velkommen til oss!

GC Rieber ble stiftet i 1879

Historie

Gruppen GC Rieber har siden starten i 1879 blitt utviklet gjennom fire generasjoner, både gjennom egen vekst og oppkjøp. Selskapet bærer navnet til sin gründer, Gottlieb Christian Rieber, som startet den første forretningen i Schrødergården i Bergen. 140 år senere er vi nærmere 600 medarbeidere over hele verden – både på sjø og på land. 

Les mer

Våre verdier

Creating Joint Futures er vår visjon og vårt mål for fremtiden. Vi jobber for å oppfylle dette ved hjelp av våre tre verdier: kreativitet, driftighet og ansvarlighet.

 

Les mer
Creating Joint Futures

Leveregler

Fundamentet for GC Rieber har alltid vært stifterens leveregler. Hver generasjon har tilført noen nye. 

Les mer
Propellen i Solheimsviken, Bergen

Samfunnsansvar

I GC Rieber er vi opptatt av å ta et aktivt samfunnsansvar og bidra til bærekraftig og langsiktig utvikling innenfor de områdene og bransjene vi opererer i. Vi mener at bedrifter skal bruke sin fagkompetanse og erfaring aktivt til å muliggjøre økonomisk, miljømessig og sosialt bærekraftsarbeid med målrettede initiativer og tiltak.

Les mer
coffee break Solheimsviken

Informasjonskapsler

For å forbedre din brukeropplevelse benytter GC Rieber informasjonskapsler på våre nettsider. Ved å benytte våre nettsider samtykker du i at vi bruker informasjonskapsler som beskrevet i dette dokumentet. Dersom du ikke ønsker at informasjonskapsler fra våre nettsider skal plasseres på maskinen din, kan du deaktivere bruken av informasjonskapsler i din nettleser.

Les mer