Marineholmen gjestebrygge

Ingen treff.
Spesifikasjoner
Antall plasser70
FerskvannJa
LandstrømJa
ToaletterJa
DusjJa
Vaskemaskin & tørketrommelJa

Marineholmen Gjestebrygge

Her kan besøkende til Bergen ligge i korte eller lengre perioder. Kort vei til butikk, spisesteder, badestrand, severdigheter, museum etc. Det er også tilgjengelige bysykler like ved havnen. På kaien er det et servicesenter tilgjengelig med toaletter, dusjer, vaskemaskin og tørketrommel.

Betaling

Havneleien er kr 7 per fot per døgn, eller kr 35 per fot hvis du betaler for 1 uke. Havneleie og andre tjenester må betales gjennom appen GoMarina – Marineholmen gjestebrygge, som kan lastes ned fra App Store eller Google Play.

Havneleie betales ved ankomst og er inkludert tilgang til landstrøm og ferskvann. Tilgang til servicesenteret er ikke inkludert i havneleien.

Tilgjengelighet

For å komme inn til havnen med båter som er høyere enn 4,5 meter, må du bestille åpning av Småpudden bro. Dette reguleres av Bergen Kommune. Mer info her.

Marineholmen gjestebrygge ligger sentralt plassert innerst i Puddefjorden. Bybanen stopper noen hundre meter fra havnen og med den er det kun noen minutter til sentrum. Det er flere dagligvarebutikker, kafeer og restauranter i umiddelbar nærhet.

Generelle retningslinjer

Trivselsregler

Vi er opptatt av at alle som leier plass hos oss har fokus på at båtene skal se ordentlige ut. Vi krever at båtene blir jevnlig vasket og vedlikeholdt.

Vi forbeholder oss retten til å bortvise båter fra bryggeanlegget dersom:

  • Havneavgift ikke blir betalt ved ankomst
  • Båten ikke er registrert
  • Båten er i dårlig stand eller mannskap ikke overholder havnereglementet

Det skal være ro i havnen etter kl. 23.00 alle dager.

Parkering

Parkeringsplass for bil er ikke inkludert, men det er gode parkeringsmuligheter på området mot betaling. Hele området reguleres av Sesam Parkering.

Tilbud i nærheten

Det finnes et utvalg spisesteder og andre aktivitetstilbud i umiddelbar nærhet. Dette er noen av dem:

Nysgjerrig på hva som skjer i Innovasjonsdistriktet Solheimsviken og Marineholmen?

Innovasjonsdistriktet Solheimsviken og Marineholmen er et pulserende og inkluderende nabolag hvor det alltid er noe kjekt på gang – alt fra festivaler og teaterforestillinger til sjøbading, badstuhygge, kafébesøk, pop-ups, bruktmarkeder og mye mer.

Velkommen til nabolaget som fremmer kreativitet, samarbeid, innovasjon og hverdagshygge.

keyboard_arrow_up