Bontelabo

Dette historiske næringsområdet er nå i utvikling, like ved Bergenhus festning og innseilingen til Bergen by.
Bontelabo dronebilde

Næringslokaler ved sjøen

The Fishpacking District

Atmosfæren på Bontelabo er maritim, og vi er i gang med en revitalisering av hele området. Målet er å skape en urban samlingsplass og gi ny identitet til området. Selv om fiskeindustrien med dette blir historie, tar vi med oss inspirasjonen fra det som har vært til det som skal bli.

Den gamle “fryseboksen” ble skrudd av i 2011, men bygningsmassen står der fortsatt. Vi ønsker å skape en ny bydel i Bergen sentrum hvor man kan finne både hotell, arbeidsplasser og åpne alléer med ulike servicetilbud som gallerier, spisesteder, butikker og utstillingslokaler.

Det som til nå har vært en stor parkeringsplass på taket vil gjøres om til rekreasjonsområde med parkanlegg og lekeområder, til bruk for alle byens innbyggere.

Leietakere Bontelabo

Bontelabo er et perfekt utgangspunkt når du vil jobbe sentralt, men likevel et steinkast unna den mest aktive sentrumskjernen. Atmosfæren på Bontelabo er maritim og flere av leietakerne er også innenfor denne kategorien. Kontorlokalene dine her vil være svært sjønære, men også lett tilgjengelige fra Bergen sentrum.

Disse aktørene holder til på området i dag:

Kontorvirksomhet
Åpent for alle

På gateplan finner du treningssenteret Crossfit Bryggen, Bergen Segway og Bergen Bike Rent. I tillegg holder kunstner Ingri Egeberg til her – og her holdes det varierte utstillinger og kurs gjennom året.

Nyheter fra Bontelabo

keyboard_arrow_up