Arrangementer

Velkommen til vår nye arrangementskalender – en plattform som er utformet for å gjøre det lettere å holde oversikt over og dele det som skjer her i Innovasjonsdistriktet Solheimsviken og Marineholmen 🙌🏻! Denne løsningen er skreddersydd for allmennheten, og inviterer hver enkelt av oss til å kunne delta på, samt dele om det spennende som skjer i nabolaget vårt! 🤗

DAGSRETREAT

26/05/2024
MAEI studio
En dag med fullt fokus på velvære, lave skuldre og egenpleie. Det blir meditasjon, snacks + lunsj fra Brasunt, yoga, orakelkort, avspenningsteknikker og egenpleie. Passer for alle nivå.

KAKAOSEREMONI

22/05/2024
MAEI studio
Vi bruker 100 % ren kakao fra Guatemala og tilbereder den på en spesiell måte for å bevare all næring og gi deg en smaksrik opplevelse. Du blir guidet gjennom seremonien med et mål om å komme dypere i kontakt med deg selv.

HAVlunsj – Bybåt i Berg…

16/05/2024
Mellomrommet, VIS
Flere og flere byer tar i bruk fjorden til persontransport. Hva kan vi lære av andre byer og kan vi få en egen bybåt i Bergen? Dette får du høre mer om på HAVlunsj torsdag 16. mai på Marineholmen.

Te(n)knologi – First Tu…

07/05/2024
Marinehallen
Lær hvordan din bedrift kan anvende teknologi riktig, og hør hvordan gründere og forskere løser problemer ved hjelp av teknologi.Bli med på en kveld dedikert til å utforske hvordan teknologi påvirker fremtiden og samfunnet vårt.

Frigjørings- og veterandagen:…

08/05/2024
Krigsseileren (monument) v/ Årstadkaien i Solheimsviken
Representant for SKSK kull “Den ukjente krigsseiler” holder kort appell og legger ned krans.
keyboard_arrow_up