Techfest i Innovasjonsdistriktet – Te(n)knologi

Bilder i artikkelen er tatt av Petter Tran for First Tuesday.

Festivalfeeling

Den 7. mai ble det holdt Techfest her i Innovasjonsdistriktet Solheimsviken og Marineholmen.

Kvelden ble dedikert til å utforske hvordan teknologi påvirker fremtiden og samfunnet vårt. Her ble nærmere 250 eksperter, gründere, bedriftsledere og interesserte samlet for å belyse, og lære mer om teknologiens muligheter og utfordringer i en tid preget av rask forandring.

Sammen med First Tuesday og VIS – Vestlandets Innovasjonsselskap ble det festivalvibber med en smakebit på hva Innovasjonsdistriktet Solheimsviken og Marineholmen og Innovasjonsuken OPP byr på.

«Gode vibber og herlig festivalfeeling på First Tuesday. Vi fikk vi treffe både gründere som tenker nytt, tech-nerder som knekker vanskelige nøtter og forskere som utfordrer status quo. En spesiell takk til Agenda Vestlandet som tildeler forskerentreprenøskapsprogrammet 6 millioner kroner i støtte. Dette skal bidra til økt regional verdiskapning fra forskning.»” sier Stine Fiksdal, administerende direktør i VIS.

Les hele artikkelen på First Tuesday sine sider her.

Nysgjerrig på hva som skjer i Innovasjonsdistriktet Solheimsviken og Marineholmen?

Innovasjonsdistriktet Solheimsviken og Marineholmen er et pulserende og inkluderende nabolag hvor det alltid er noe kjekt på gang – alt fra festivaler og teaterforestillinger til sjøbading, badstuhygge, kafébesøk, pop-ups, bruktmarkeder og mye mer.

Velkommen til nabolaget som fremmer kreativitet, samarbeid, innovasjon og hverdagshygge.

keyboard_arrow_up