Innovasjonsuken OPP

Publisert: 29/09/2022
Kategori: Innovasjon

Innovasjonsdistriktet digger Innovasjonsuken OPP!

Nok en vellykket innovasjonsfestival er over, og vi kan se tilbake på en uke full av spennende og aktuelle arrangementer her på Vestlandet. Årets arrangementskalender inneholdt hele 48 arrangementer, deriblant seminarer, debatter, workshops, idekonkurranse og startupeventer. Vi har virkelig fått kjenne på innovasjonskraft og skapervilje, innen bransjer som hav, teknologi og helse.

Her i Innovasjonsdistriktet fikk vi oppleve flere store arrangementer, både DNB NXT, Demo Day Vestland og Bergen Brainstorm.

Demo Day Vestland ble arrangert på Vitensenteret på Marineholmen, og er en viktig møteplass for oppstartsselskaper og investorer. Her fikk vi overvære speeddating og pitching – både fra gründerne og investorene, med historisk høy deltakelse. DNB NXT ble naturligvis holdt i i Solheimsviken hvor et bredt sammensatt næringsliv ble inspirert av noen av landets mest spennende grundere.

Vi åpnet også en ny møteplass denne uken, nemlig Marinehallen!  Innimellom food trucks, lyslenker og streetart fikk vi både delta på OPPfest og kreative sesjoner med Cap Gemini.

Vi i GC Rieber Eiendom retter en stor takk til arrangører, næringslivsaktører, studenter og gründere som har vist oss all innovasjonsviljen som finnes her i regionen vår. Vi gleder oss allerede til neste år!

Foto: Innovasjonsuken OPP

keyboard_arrow_up