Skipet – Vinner av årets trebygg 2021

Publisert: 06/10/2022
Skrevet av:Ina Solveig Gaasø Huxtable
Kategori: Områdeutvikling

Skipet ble ferdigstilt 1. november 2020 og er i dag hovedkontor for selskapene Norwegian Hull Club og Eviny (inkl. datterselskaper).

Skipet ble ferdigstilt 1. november 2020 og er i dag hovedkontor for selskapene Norwegian Hull Club og Eviny (inkl. datterselskaper).

Skipet er kåret til Årets Trebygg 2021!

Etter tre runder med avstemning gikk seieren av Årets Trebygg 2021 (Tenk Tre) til Skipet i Solheimsviken i Bergen. Prosjektleder i Tenk Tre, Ragnhild Erevik Fosse, fikk gleden av å overrekke både diplom og blomster til glade vinnere torsdag 29. september.

Stort oppmøte på overrekkelsen

Under besøket fikk Ragnhild Erevik Fosse en omvisning i det innovative bygget. Diplomet ble overrakt til prosjektdirektør Gunnar Hernborg i GC Rieber Eiendom AS, og flere samarbeidspartnere og leietakere var til stede ved prisutdelingen.

Fosse veldig imponert over bygget: – Skipet er et fantastisk eksempel på hvordan vi kan bygge mer klimavennlig. Bruken av massivtre reduserer klimagassutslippene, samtidig som det bidrar til et godt innemiljø i bygget. Med sin unike arkitektur og bærekraftige løsninger er Skipet et bygg som viser vei, sa Fosse da hun overrakte prisen og gratulerte Skipet som vinner av Årets Trebygg 2021.

Les hele artikkelen hos Tenk Tre her.

Foto: Francisco Munoz
Arkitekt: Paal J Kahrs Arkitekter & Holon Arkitektur
Landskapsarkitekt: Smedsvig Landskapsarkitekter

Mer info om Skipet her!

keyboard_arrow_up