Hotellkonsept bygget på design, opplevelse og åpne dører

Publisert: 30/11/2021
Skrevet av:gcreiendom
Kategori: Solheimsviken

Moxy er en del av Marriott, verdens største hotellkjede med over 7600 hoteller fordelt på 134 land og 30 brands. Hotellbygget i Solheimsviken er BREEAM-sertifisert og hotellet ble nylig også sertifisert med Green Key, som er en ledende miljøsertifisering for bærekraftig hotelldrift.

Moxy er en del av Marriott, verdens største hotellkjede med over 7600 hoteller fordelt på 134 land og 30 brands. Hotellbygget i Solheimsviken er BREEAM-sertifisert og hotellet ble nylig også sertifisert med Green Key, som er en ledende miljøsertifisering for bærekraftig hotelldrift.

Hotell i Innovasjonsdistriktet

Mange vil si det er galskap å åpne et nytt hotell midt i en pandemi. Men Moxy-sjefen Monica Selvik lar seg ikke stresse. Den store åpningsfesten lover hun å ta igjen så snart pandemien er over.

Hotellet ligger like i sjøfronten innerst i Solheimsviken med utgang til en flott ny brygge og tilhørende badetrapp, som allerede er i flittig bruk av solglade og badende ungdommer.

– Det har vært et yrende liv gjennom den fantastiske finværesperioden vi har hatt nå, og vi er glad for å se at uteområdet blir brukt, sier Selvik fornøyd.

– Mange har kommet innom for å ta en titt, og de har blitt overrasket over de kule og åpne lokalene våre, sier hun.

Co-working space

Hotellkonseptet til Moxy er nettopp tuftet på at folk kan stikke innom og slå seg ned, selv om de ikke bor på hotellet.

– Vi ønsker å være et positivt tilskudd til området. Hos oss kan folk ta med seg lap-topen og finne seg en pult, eller de kan sette seg ved langbordet og diskutere idéer over en kaffekopp.

– I baren har vi en enkel barmeny, et rikt utvalg av kaffesorter og annen leskende drikke. Vi har gratis nett – og i tillegg et møterom med stor skjerm som vi låner ut på kort tidsvarsel. Mange sier at de får inspirasjon og energi av lokalene våre, og da har vi oppnådd akkurat det vi ønsker, smiler Selvik.

Hotellet har 199 rom som alle er innredet i sprekt og funksjonelt design. Det innovative konseptet retter seg mot alle som er unge til sinns og søker prisvennlige hotellovernattinger.

Lover fest

– Mens andre hoteller har hotelldirektør, resepsjonist, bartender, kokk og servitør, har vi Captain og Crew. Crewet tar seg av alt fra innsjekking, bar og frokostservering til igangsetting av spill og lobbyaktiviteter som kan bidra til lek og gøy for gjestene. Vi skal være et lekent hotellkonsept! Som Captain har jeg det overordnede ansvaret men bidrar også i det praktiske, sier Selvik.

Foreløpig har det vært mest kortreiste gjester, og hun ser frem til et større innrykk når koronaen slipper taket.

– Håpet er at grensene åpner uten karantene i midten av juli slik at vi sikrer belegg i sommer. Resten av Europa begynner jo ellers ferien i august, så da vil vi definitivt se en endring, mener hun.

I mellomtiden søker hotellet om uteservering og håper det vil bidra til enda mer trivsel og liv i området.

– Og åpningsfesten skal vi ta igjen så snart vi får mulighet, lover hun med et smil.

 

keyboard_arrow_up