For syklister

Sykler du til jobben, eller ønsker du å sykle til jobben? Vi tilrettelegger med gode dusj- og garderobefasiliteter, samt sykkelparkering og gratis utlån av sykler.

Sykkelgarderobe

Vi har fokus på tilrettelegge slik at det skal være enkelt å velge andre transportmiddel enn bil. Visste du at mange ruter er raskere med sykkel enn bil i rushtiden?

Vi kan tilby sykkelparkering både inne og ute, samt garderober med dusj og låsbart skap. Klikk her for å søke om skap i sykkelgarderoben. 

I sykkelstallen finner du også en mekkestasjon slik at du enkelt kan utføre småreparasjoner ved behov.

Lån sykkel av oss

Vi tilbyr også utlån av sykler til våre leietakere. Du kan velge mellom vanlig sykkel eller el-sykkel. Vi har begge deler plassert ut på områdene våre.

Du finner de enten i sykkelparkering eller ved hovedinngang til bygget ditt. For å komme seg til og fra sentrum er dette et ypperlig alternativ til å lete etter parkeringsplass. Du kommer deg raskt frem, og det koster ingenting.

Miljøsyklene kan du fritt hente ut når det passer for deg, men el-syklene må først reserveres via pluss-appen.

Marineholmen

På Marineholmen står både elsyklene og miljøsyklene parkert i Magasinet.

Bergen Bysykkel finner du utenfor Cornerteateret og ved Florida bybanestopp.

 

 

Solheimsviken

I Solheimsviken har vi sykler plassert i flere bygg. Henholdsvis Skipsbyggerhallen, Beddingen, Motorhallen og Administrasjonsbygget.

Bergen Bysykkel finner du utenfor DNB og Beddingen.

 

 

 

 

Sykling til jobben gir gratis trening, god start på dagen og godt humør. I tillegg slipper du å stå i kø og du bidrar til å reise miljøvennlig. Vinn - vinn!