Til topps for tiende året på rad

Kollasj fra året som har gått
Publisert: 30/03/2023
Kategori: Bærekraft
Hvert år gjennomfører NEMEET merkevareunderøkelsen Eiendomsbarometeret i samarbeid med Estate Nyheter i landets fire største byer, og for tiende året på rad er vi blitt rangert høyest.

Dette er vi veldig stolte over, og vår administrerende direktør Tor Instanes forklarer godt hvordan vi blant arbeider for å holde kunder, eiere og medarbeidere fornøyde, og fokuset vi har for å opprettholde den bærekraftige utviklingen.

– Det er stas å bli rangert høyt av dyktige bransjekollegaer. Å kombinere konkurranse og deling av erfaring preger vår bransje. Erfaringsdeling blir enda viktige fremover når vi skal nå bærekraftsmålene. GC Rieber Eiendom skal bli klimanøytral innen 2025. Vårt team på 37 er privilegert som får arbeide med helhetlig områdeutvikling av sentrale områder i Bergen hvor vi har fokus på både de som bor, arbeider og lever sine liv i disse områdene. Det gjør vi best ved å ta ansvar for hele verdikjeden fra ide, konsept, nybygg, marked, opplevelser, drift, forvaltning og eierskap. Vårt mål er å ha bransjens mest fornøyde kunder, eiere og medarbeidere, sier Tor Instanes, administrerende direktør i GC Rieber Eiendom.

Les hele saken i Estate Vest her

Vil du bli leietaker i et av våre kommende massivtrebygg?

Øverst til venstre: Skipet i Solheimviken, øverst til høyre: Visualisering av Fenderen.
Nederst til venstre: Innvendig visualisering av Krohnen, nederst til venstre: Utvendig visualisering av Krohnen.

keyboard_arrow_up